Intenzív osztályra került a koronavírusos Delhusa Gjon: "sok jó hirünk nincsen"

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
Delhusa Gjon koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, pozitív lett Delsusa Gjon koronavírus tesztje és kórházba is kellett szállítani, mert súlyos tünetei voltak. Most intenzív osztályon kezelik. 

Most a testvére tett közzé egy bejegyzést a Facebookon, amelyben közölte a rajongókkal, hogy Delhusa Gjon az intenzív osztályra került.

Forrás: ATV/Esti Frizbi

"Nemrég sikerült Gjonival beszélni. Sok jó hirünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenziv osztályra, tüdőoxigén szintje 80 %- alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Automatikus kontrollerrel kellett ellátni. A gép folyamatos információt juttat az orvosokhoz.
Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként ujabb és ujabb gyógyszerekkel, infuzióval stimulálják a javulást. Sajnálatos módon arról is hirt kaptunk, hogy egyesek mindenképpen be akarnak jutni Gjonihoz. Nagyon szépen kérem, a szabályokat mindenki tartsa be!" - olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.