Orvosai eltitkolták a nő elől, hogy beállt a klinikai halál és újra kellett éleszteni őt

Forrás: Shutterstock -
plasztikai műtét újraélesztés mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves brit nő mellplasztikára utazott Törökországba, a klinikán azonban az operáció után nagyon rosszul volt, de senki sem törődött vele. Ráadásul csak hetekkel később derült ki, hogy a műtét közben beállt a klinikai halála, és újra kellett őt éleszteni.

Lisa MacDonald és húga, Sacha Angliában élnek, de az Instagramon találtak egy török klinikát, ami nagyon megtetszett nekik, ezért úgy döntöttek, ott végeztetik el a plasztikai beavatkozásokat.
Lisa mellműtétre vállalkozott, míg Sacha hasplasztikára.

Amikor megérkezték, már érezték, hogy valami nem stimmel, hiszen borzalmas állapotok uralkodtak a kórházban. Ám úgy döntöttek, mégis belevágnak, ami nagy hiba volt.
Amikor Lisa felébredt az operáció után iszonyúan rosszul volt, óriási fájdalmai voltak, csakhogy nem kapott erre gyógyszert. Sőt amikor a mosdóba szeretett volna kimenni, senki nem volt hajlandó neki segíteni, egy törölközőbe kellett vizelnie.

„Hánytam, de senki sem jött, hogy feltakarítsa. Azt hittem, meg fogok halni. Akkor még nem tudtam, hogy ez már megtörtént" – mesélte a nő.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Orvosai azt mondták, a fájdalom normális, minden rendben van. Ám a testvérek ápolóként dolgozó édesanyja azt javasolta nekik, hogy azonnal jöjjenek haza. Így is tettek, csakhogy Lisa három héttel ezután összeesett otthon. Kórházba vitték ahol kiderült, szepszis alakult ki nála, és azonnal ki kell venni az implantátumokat, mert különben meghal.

Ezen kívül még egy döbbenetes dologra is fény derült a bordáin lévő sérülésekből: Lisát újraélesztették. A nőnek azonban elfelejtettek szólni a török klinikán, hogy beállt nála a klinikai halál, és onnan hozták vissza.
A szilikon pedig amit beültettek egész Európában be van tiltva. Az Instagram-oldalukon minden kamu volt, ahogy az oda kommentelő elégedett páciensek is – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.