Bangó Margit is elkapta a koronavírust - Így viselte

betegség Bangó Margit koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margitot is utolérte a koronavírus, ám a híres énekesnő szerencsére jól reagált a kórra.

A koronavírus sorra szedi áldozatait hazánkban: nemrég Balázs Fecó és Kis Grófo édesapja is életét vesztették a vírussal összefüggésben, és sokan vannak, akik komoly küzdelmet folytatnak a betegséggel.

Mint kiderült, Bangó Margit is elkapta a kórt, ám ő szerencsére már túl van a nehezén. Most elárulta, milyen tüneteket tapasztalt.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

"Nem éreztem szagokat, ízeket, és legyengültem. Szerencsémre január óta sok vitamint szedek, aminek köszönhetően jó az immunrendszerem, így viszonylag könnyen leküzdöttem a kórt. Ráadásul jó az orvosom, és isten is vigyáz rám" - mondta a Kossuth-díja énekesnő a Borsnak, és azt is elmondta, mit gondol a betegségről:

"Ez a vírus más, mint az influenza. Sokkal komolyabb, és ennek megfelelően is kell kezelni. Hogy beoltatom-e majd magamat ellene, még nem tudom, ebben mindenképpen az orvosom véleményét fogom kikérni" - folytatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.