Szilágyi István özvegyének nagyon rossz a helyzete: nincs már hová mennie

Forrás: Ripost -
Jolika néni szilágyi istván kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Jolika néni állapota ismét elég kiritkus, ami miatt újból kórházba került. 

December 7-én lett volna Szilágyi István születésnapja, aki tragikus körülmények között életét vesztette májusban. Özvegye, Jolika néni nem tudott kimenni hozzá a temetőbe, ugyanis az asszony már két hete kórházban van. Baricz Dezső, Jolika néni segítője elárulta, hogy az asszony állapota kritikus, valószínűleg nincs is tisztában azzal, hogy most lenne a férje születésnapja, ám ennél többet most ő sem tud mondani az állapotáról.

Forrás: Ripost

"A ház egyelőre le van zárva. A macskáját, a tyúkokat, a kakasokat, amiket tartott, elajándékoztuk a beleegyezésével. Ennek az intézése is a családra marad, de nagyon bízom abban, hogy Jolika néni még sokáig köztünk lesz, azonban az biztos, hogy a régi otthonába nem mehet vissza. Az is kérdés, hogy lesz-e valaha még olyan állapotban, hogy saját magát ellássa."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.