Szilágyi István tüdődaganattal küzdő özvegyén nem lehet segíteni

Forrás: Ripost -
Humenyánszky Jolán tüdődaganat szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegye tüdődaganattal küzd, ám a hírek szerint sajnos már nem lehet rajta segíteni. 

Humenyánszky Jolán életében egyre több a komoly megpróbáltatás, amely szeretett férje, Szilágyi István halálával kezdődött. Ahogy azt korábban megírtuk, a híres színész tavaly májusban vesztette életét, miután saját fia, Péter meggyilkolta. Jolika néni azóta egyedül küzd az anyagi, lelki és egészségügyi nehézségekkel, ám utóbbi sajnos most igen komolyra fordult.

Forrás: Ripost

Tavaly október óta folyamatosan vizsgálják Jolika nénit, és mint kiderült, rosszindulatú daganat támadta meg a tüdejét. Az asszony ózdi orvosának sikerült felvennie a kapcsolatot a budapesti kezelőorvossal, aki elmondta: nem veszik vissza az osztályra, mert véleménye szerint nincs értelme.

"Az ózdi orvos volt olyan rendes, hogy elmondta, a betegsége súlyossága miatt már nem lehet segíteni Jolika nénin. Azt is hozzátette, ezért kellene valami végleges helyet találni számára, ahol megpihenhet és ez lehetőleg ne egy kórház legyen" - mondta Jolika néni segítője, Baricz Dezső a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.