Döntött a bíróság a meggyilkolt Szilágyi István fiának ügyében: ez fog vele történni

Forrás: Ripost -
gyilkosság halál Lópici Gáspár bíróság Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntés született Szilágyi István fiának ügyében: még egy darabig biztosan rács mögött marad. 

Ahogy azt korábban megírtuk, május 3-án Szilágyi István életét vesztette. Mint kiderült, a híres színésszel a saját fia végzett, aki egy erős ütést mért a színművész fejére, aki belehalt sérüléseibe. Özvegye, Jolika azonban a történtek ellenére is védi fiát, elárulta, hogy Péternek komoly pszichés gondjai vannak, gyógyszeres kezelésre szorul.

Forrás: Ripost

Pétert ennek ellenére előzetes letartóztatásba helyezték még májusban, a letartóztatás ideje most járt volna le, ám a bíróság újabb döntést hozott:

"A védelem lakás elhagyását megtiltó bűnügyi felügyelet elrendelésére vonatkozó indítványát a bíróság elutasította és megállapította, hogy a bűncselekmény kiemelt tárgyi súlya és a gyanúsított személyi körülményei, valamint az előzmények alapján változatlanul megállapítható a szökés, elrejtőzés, valamin a bűnismétlés veszélye, amelyek kiküszöbölésére enyhébb kényszerintézkedés alkalmazása nem lenne elegendő" - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.