Rajongók is imádkoznak a Zámbó családért, műtétre volt szükség

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
Zámbó Jimmy műtét rajongók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt az aggodalom a Zámbó családban, ugyanis Jimmy testvérét, Györgyöt meg kellett operálni egy érprobléma miatt. Szerencsére már jól van, és otthon lábadozik.

Egy rajongói csoportban osztották meg a hírt, miszerint Zámbó Györgynek, Jimmy öccsének komoly egészségügyi problémái vannak. A rajongó arra kért mindenkit, imádkozzanak érte.

Később Zámbó Marietta is megerősítette a hírt:
„Drága csoporttagok. Most én kérek mindenkit, aki kicsit is szereti a családot, mondjunk el egy imát idősebb Zámbó Györgyért. Értesültünk, hogy nagy baj van vele. Én kitartóan küzdök a család mellett, s ha tudok, szívesen segítek. Mutassuk meg, hogy a család mellett állunk jóban és rosszban. Imádkozzon mindenki, aki megteheti. Köszönöm"

Nagy volt az aggodalom a Zámbó családban. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Zámbó Árpy a Ripostnak elmondta, testvérét meg kellett operálni, ám szerencsére a műtét jól sikerült.„Györgynek érproblémája volt a nyakában, nem kizárt, hogy érszűkület, meg kellett operálni. A beavatkozás szerencsére jól sikerült, a testvérem már otthon lábadozik" – árulta el Árpy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.