Agydaganattal küzd az énekes: megkezdte második kemoterápiáját

Forrás: tomparkerofficial/Instagram -
agydaganat Tom Parker kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Warker, a The Wanted zenekar világhírű énekese megkezdte második kemoterápiáját, miután az agydaganata jelentősen csökkent az első kemoterápia után.

A sztár októberben jelentette be, hogy IV-es fokozatú agydaganatot állapítottak meg nála, ami az egyik legagresszívabb típus. Az első kemoterápiás kezelés bizakodásra ad okot, ugyanis szervezete jól reagált a kezelésre és zsugorodott a daganat.

Tom parker, The wanted Forrás: tomparkerofficial/Instagram

Felesége, Kelsey Parker most megerősítette, hogy a popsztár megkezdte második kemoterápiáját is és egyelőre jól érzi magát - írta meg a Daily Star. A házaspár két gyermeke is jól viseli a helyzetet, azt sem fogják fel igazán, hogy apukájuk beteg.

Az énekes felesége elmondta, hogy minden nap különböző a kezelés folyamán, mint ahogy a felépülésben is. További két gyereket szeretne férjétől és mindent megtesz azért, hogy felépüjön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.