Tom Warker, a The Wanted zenekar világhírű énekese megkezdte második kemoterápiáját, miután az agydaganata jelentősen csökkent az első kemoterápia után.

A sztár októberben jelentette be, hogy IV-es fokozatú agydaganatot állapítottak meg nála, ami az egyik legagresszívabb típus. Az első kemoterápiás kezelés bizakodásra ad okot, ugyanis szervezete jól reagált a kezelésre és zsugorodott a daganat.

Tom parker, The wantedForrás: tomparkerofficial/Instagram

Felesége, Kelsey Parker most megerősítette, hogy a popsztár megkezdte második kemoterápiáját is és egyelőre jól érzi magát - írta meg a Daily Star. A házaspár két gyermeke is jól viseli a helyzetet, azt sem fogják fel igazán, hogy apukájuk beteg.

Amikor elmegy a kezelésre, azt gondolják, hogy munkába megy éppen vagy kiugrik valahová. Nem igazán tudják, mennyire beteg" - nyilatkozta Kelsey.

Az énekes felesége elmondta, hogy minden nap különböző a kezelés folyamán, mint ahogy a felépülésben is. További két gyereket szeretne férjétől és mindent megtesz azért, hogy felépüjön.

Csak előre nézz, soha ne nézz vissza. Fogadj el minden napot olyannak, amilyen. Egyszer jó napod van, aztán jön három rossz, de utána jó napod lesz megint" - tanácsolta a sorstársaknak Kelsey.