Pataki Zita állapotáról: „Egyetlen mondatot sem tudok elmondani köhögés nélkül”

Forrás: instagram.com/patakiziti -
állapot koronavírus Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita napok óta küzd a koronavírus-fertőzéssel, most elárulta, hogy van, és miként igyekszik átvészelni a betegséget.

Embertpróbáló napok vannak Pataki Zita mögött, aki még mindig értetlenül áll azelőtt, mikor, hogyan kaphatta el a koronavírust.

„Mindig fokozottan figyeltem, minden biztonsági- és óvintézkedést betartottam, így fogalmam sincs mikor és honnan kaphattam el. Mikor pozitív lett a tesztem aggódtam a kollégák miatt, hogy esetleg másnak is átadhattam a vírust a tünetmentes időszakban. Szerencsére erről szó sincs, negatív a tesztjük. Nagyon jól esik, hogy a távolból is gondolnak rám, folyamatosan írnak, hívnak, ahogy a barátok, családtagok is" – mondta a 95.8 Sláger FM-en az időjós, aki minden praktikát bevet a gyógyulás érdekében.

Pataki Zita is elkapta a koronavírust Forrás: instagram.com/patakiziti

„Sajnos egyetlen mondatot sem tudok elmondani anélkül, hogy ne köhögjek. Most megfázás-szerű tüneteim lettek, inhalálok és sós vízzel is gargalizálok, hogy elősegítsem a gyógyulást. Amikor süt a nap kiülök kicsit a kertbe napozni, igyekszem optimistán előre tekinteni" – árulta el Pataki Zita, aki nem tagadja, megijesztette a vírus.

„Nemrég tudtuk meg, hogy a falu legközkedveltebb Laci bácsija 80 évesen elment. Ő nem bírta ezt a nagy terhelést, amit a vírus a szervezetre gyakorol. Szinte ugyanekkor tudtam meg, hogy a barátnőm babája megszületett. Az élet akkora körforgás. A nap egyik részében sírtam, a másikban mosolyogtam a babafotókat nézve. Mindenki ezért a csodáért küzd, hogy hosszan élvezhessük az életet. Ez a járvány erre és arra is felhívja a figyelmet, hogy az ellenségeskedés ne legyen, ne legyen egyik ember, a másik farkasa. Egy sorsközösségben vagyunk most" – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Pataki Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.