Döbbenetes fogyás! Így néz ki most a nő, aki túlsúlya miatt a házát se merte elhagyni

fogyás gyomorműtét túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renata Maimone az ételbe menekült egy bántalmazó kapcsolat után, ami azt eredményezte, hogy végül már a házából sem mert kilépni. Egy műtétnek köszönhetően azonban ma már rá sem lehet ismerni.

A 32 éves Renata Maimone csak úgy tömte magába a csokit, sütemény, chips-et és cukros üdítőket, így akarta magát kárpótolni azokért a fájdalmakért, melyeket mérgező és bántalmazó kapcsolatában elszenvedett. Renata hamar elveszítette az irányítást teste felett, csak úgy szaladtak fel rá a kilók. Gyakran kapta azt a megjegyzést, hogy "olyan szép arca van, de fogynia kellene".

Renata a műtét előtt Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @renatamaimone/Mediadrumworld.Com / @Renatamaim

Egy alkalommal, amikor autót vezett és figyelmetlen volt, a másik sofőr ezt kiabálta neki:

A nyomás hatására Renata véget végett bántalmazó kapcsolatának, de az ételtől nem tudott elszakadni. 2016-ban már nem tudta bekötni a cipőfűzőjét és annyira szégyellte magát a külseje miatt, hogy már a házát sem volt hajlandó elhagyni. Számos diétát kipróbált, de amit leadott, az gyorsan vissza is jött rá. Felismerve, hogy súlyos egészségügyi problémával küzd, orvoshoz fordult és egy gyomorszűkítő műtét segítségével ma már rá sem lehet ismerni.

Renata Maimone a műtét után Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @renatamaimone/Mediadrumworld.Com / @Renatamaim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.