Műtéten esett át a híres magyar színésznő

Fotó: Mudra László - Origo -
szemműtét műtét Bánsági Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Operáción esett át Bánsági Ildikó, akinek mint kiderült, a látása igényelt némi orvosi beavatkozást. 

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznő - aki lassan egy éve veszítette el szeretett édesanyját - arról számolt be, hogy a szemműtét semmilyen fájdalommal nem járt, sem előtte, sem utána nem tapasztalt ehhez hasonlót, így nagyon boldog, hogy semmi nem árnyékolja be az örömét:

"Dr. Nagymihályi Attila műtött meg, úgy egy hónapja. Kaptam két trifokális szemlencsét. Ez valami zseniális: olyan vagyok most, mint a sas, a kisbetűt is tökéletesen látom. Csak sajnos magamat is! De azért örülök, legszívesebben szétkiabálnám az utcán, hogy ez mennyire jó" - mondta a színésznő, aki bevallotta, hogy egy szerep miatt került szóba a műtét.

Fotó: Mudra László - Origo

"Amikor megláttam az Operettben a díszletet, ami korlát nélküli lépcsők sora volt 6,5 méter magasságig, tudtam, hogy meg kell csináltatnom a szememet. A másik ok: nagyon fontos, hogy a színpadon a partnerem szeméből lássam, mit gondol, hogy össze tudjunk kapcsolódni. Ha messzebb állt tőlem, már nem láttam olyan jól, ez zavart. Hát, ahogy megy az idő... na, ennyit az idő múlásáról! Itt kezdődik az egész, hogy az ember elkezd nem jól látni" - írja a Ripost7 alapján a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.