Tápai Szabina kismamaként úgy döntött, beadatja az oltást

Forrás: engelstadphotography.com © 2012/Engelstad Photography -
vakcina terhesség Tápai Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a kismamák is kapják a koronavírus elleni védőoltást, ám a vélemények megoszlanak erről. Tápai Szabina azonban orvosaival konzultálva úgy döntött, ő beadatja magának.

Sok kismama dilemmázik, hogy beadassa-e a koronavírus elleni védőoltást, a Pfizer és a Moderna vakcina ugyanis már adható nekik is a legújabb kutatások szerint. Mégis sok anyuka tart tőle, és nem tudja mitévő legyen.

Tápai Szabina most meghozta a döntést: beadatja a védőoltást. A sztár természetesen szakértőkkel konzultált erről.

Tápai Szabina örömmel segített Forrás: engelstadphotography.com © 2012/Engelstad Photography

„Sokat beszélgettem a nőgyógyászommal és a körzeti orvosommal. Minden bennem felmerülő kérdésre alapos választ kaptam, ezért úgy döntöttem, hogy amint időpontot kapok, azonnal beadatom a vakcinát. A férjemmel, Gáborral úgy döntöttünk, amennyire csak lehet, igyekszünk minimálisra csökkenteni a kívülről érkező információáradatot, és mindenben az orvosaimra hagyatkozom" – árulta el a Borsnak a kismama.

Szabina úgy gondolja, csakis az oltással vethetünk véget a jelenlegi helyzetnek, amelyben sokan munka nélkül maradtak.

„Én jól el tudom tölteni itthon az időmet, de sokaknak már egy éve az állása és az élete múlik a járványhelyzettől. Ha már csak ennyit tehetek azért, hogy mások visszakapják a munkájukat, és az ország a régi életét, akkor számomra nem kérdés, hogy vállalom-e az oltást" – vélekedett Szabina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.