Tápai Szabina harmadszor is császármetszéssel hozza világra gyermekét

Forrás: Tápai Szabina/Instagram -
Tápai Szabina császármetszés szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi kézilabdázó őszintén vallott arról, hogy harmadik terhességét sokkal nehezebben viseli, mint az eddigieket.

Mivel Szabina mindkét gyermeke császármetszéssel született, most sem hozhatja természetes úton világra a gyermeküket. Az egykori kézilabdázó a Blikknek mesélt terhességéről.

"Beninél természetes szülésre készültem, de komplikáció lépett fel. Hozzábújt a köldökzsinórhoz, ezért sürgősségi császárra volt szükség. Szinte fel sem tudtam fogni, mi történik. Akkor elég rosszul voltam a műtét után, de a kisfiam feledtetett mindent. Millánál már előre tudtuk, hogy ismét császár lesz, akkor sokkal jobban viseltem a műtétet"– mesélte a napilapnak a kismama.

"Most még nem is nagyon merek ezen gondolkodni, de persze, azt már tudjuk, hogy ezúttal is programozott császármetszéssel hozom világra a babát. Millánál is csak a terhesség vége felé kezdtem érezni, hogy van bennem félsz a műtéttől"

– tette hozzá Szabina, akinek a harmadik az eddigi legnehezebb terhessége.

Forrás: Tápai Szabina/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.