Három éve hunyt el Avicii, a világhírű DJ évekig szenvedett halála előtt, napi 20 tablettát is szedett, és borzalmas fájdalmak kínozták.

Az egész világot megrendítette a fiatal DJ halála három évvel ezelőtt. A svéd világsztár több tízmillió lemezt adott el, és megtöltötte az arénákat. Ám a hihetetlen siker mögött szorongás, alkohol és egészségügyi-problémák húzódtak.

"Kezdetben túlságosan féltem inni a fellépések előtt, mert féltem, hogy hibázom. De rájöttem, hogy túl merev vagyok, ezért elkezdtem pár pohárral" – mesélte anno a sztár.

Avicii-nek komoly gondjai voltak az egészségével, többek között hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak nála. Orvosai nem javasolták neki a turnézást, mert nem tudott inni és enni sem fájdalom nélkül. A sztár borzasztóan szenvedett.

Avicii évekig szenvedett halála előtt egészségügyi probléámi miatt.Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen

"Minden nap felébredtem, és fájdalmaim voltak. Állandó volt. Minden homályos volt, és nem tudtam, meddig folytathatom így" – mesélte anno. Ennek ellenére továbbra is fellépett, rengeteg gyógyszert szedett, de nem használtak.

"Naponta 20 tablettát szedtem, de folyamatosan azt mondták, hogy ez nem okoz függőséget. Még mindig szorongtam, majd újra turnézni kezdtem" – mesélte a sztár.
2014-ben megműtötték az epehólyagját, de a problémái nem szűntek meg. Ennek ellenére új albumon dolgozott, és a fellépéseknek sem lett vége.

Ám rájött, nem bírja tovább ezt a tempót, 2016-ban visszavonult kimerültségre hivatkozva. Sajnos ez sem mentette meg őt, végül saját kezével vetett véget életének – írta a Mirror.