Tragédia! Csak idő kérdése, hogy mikor vakul meg a kilencéves kisfiú

Forrás: uk.gofundme.com -
betegség édesanya Vakság kisfiú tragédia küzdelem szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya minden este úgy fekteti le a gyermekét, hogy tudja, a kisfia talán másnap reggel már nem láthatja őt.

A kilencéves belfasti kisfiú már kisbaba kora óta együtt él a súlyos kancsalsággal. Édesanyja minden nap azért imádkozik, hogy fia akár csak még egy nappal tovább láthasson.

Az elmúlt hónapban borzalmas diagnózissal kellett szembenéznie az egyedülálló anyának. Kisfiánál olyan degeneratív betegséget diagnosztizáltak amely végül teljesen meg fogja fosztani a látásától. A tragédia akár már holnap is bekövetkezhet - írta a Mirror.

Csak idő kérdése, hogy mikor vakul meg a kilenc éves kisfiú Forrás: uk.gofundme.com

„Anyaként tudtam, hogy rossz a helyzet. Összetöri a szívemet a tudat, hogy eljön az az idő, amikor elfelejti az arcomat, és nem fog emlékezni arra, hogyan néz ki a világ."

– mondta Mary, az édesanya, aki minden pillanatot ki akar használni és reméli, hogy el tudja vinni a családját Disney Worldbe, legalább amíg a fia képes látni a kedvencét, a Mickey egeret.

„Ki tudja, mikor veszíti el Edward a látását? Tehetetlennek érzem magam az állapota miatt. Nem tehetek semmit, hogy megakadályozzam a megvakulását, de ha valamit tehetek érte, például elvihetem egy életre szóló utazásra, akkor azt mindenképpen meg akarom valósítani"

– árulta el az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.