Baranyi László 93 évesen legyőzte a koronavírust, azonban egészsége hiába jött rendbe, hétköznapjait megkeseríti a térdproblémája, mellyel már évek óta küszködik.

Június 14-én lesz 94 éves Laci bácsi, aki évek óta küszködik a térdproblémájával. Próbálkozott már gyógyszerekkel, különböző módszerekkel, de ezek csak átmenetileg segítettek. A műtét lenne az egyetlen megoldás, de a színművész ebben a korban már nem vállalkozik ilyen komplikált operációra.

Itthon nincs semmi probléma, a közértig is elmegyek, ha kell, de ennél nagyobb út megtételére képtelen vagyok vele. A feleségem mindig a segítségemre van, mindenhova elkísér, ő a támaszom, belé szoktam kapaszkodni. Nem akarok bottal közlekedni, mert félek, hogy elhagyom magam"

- mesélte Laci bácsi a Borsnak.

Baranyi LászlóMTI

A neves színművész az év elején kapta el a koronavírust, tüdőgyulladással került kórházba és tüdőembólia is kialakult nála. Szerencsére legyőzte a gyilkos kórt, bár nagyon megviselte, tizenkét kiló le is ment róla. Bár az izmai is eltűntek és nagyon legyengült, szerencsére egyre jobban érzi magát.

Időváltozáskor nagyon szédülök. Egy speciális tornával indítom be mindennap a vérkeringésemet, utána jobban vagyok. A vérnyomásom is időnként ingadozik, de a kedélyem és az étvágyam kitűnő."