Ilyen kommenteket kap Rubint Réka Schobert Norbi kórházba kerülése miatt

Forrás: facebook.com/rubintreka -
Rubint Réka Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, mentőhelikopterrel vitték ma reggel kórházba Schobert Norbit. A hírt Rubint Réka a Facebookján erősítette meg. A rajongók aggódnak a fitneszguruért. 

A hozzászólásokból szemezgettünk:

"Mielőbbi gyors felépülést, gyógyulást! Az a rengeteg stressz, amit magára vállalt, nem tesz jót"

"A jó isten segítsen meg gyógyulj meg mihamarabb,a legjobb feleség mint Réka és gyermekeinek,nagy szükségünk van rád és persze a rajongoidnak,meg annak a sok egészséges embernek, akiknek Boldog életet adtál legyetek nagyon boldogok, együtt,Rekával és gyermekeinek, tiszta szívemből kívánom nektek, példa értékű házaspárok vagytok."

Forrás: facebook.com/rubintreka

"Nagyon gyors gyógyulást Norbinak ... és ezután értse mostmár meg hogy ne hajtsa magát csak a szép családjáért éljen... neked Réka pedig nagyon sok erőt és kitartást ... ölellek benneteket."

"Én nagyon féltem és sokszor eszembe jut,hogy vissza kéne vennie a családja érdekeben. Pihenni és az erőltető dolgokat visszavenni. Így is sokat tett az emberekért. Remélem nem lesz semmi gond!!!!!!"

"Ebben a nehéz órákban, percekben sok erőt kitartást és erőt kívánok neked. Norbi erős ahogy eddig is az volt és te tartod benne az erőt a kitartást. Nem lesz baj,mert nem lehet."

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.