Sokkoló: Háromszor kellett újraéleszteni a TV2 sztárját

Forrás: TV2 -
látássérült újraélesztés Ninja Warrior sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ninja Warrior egyik versenyzője, Tőkés Renáta meghökkentő történetéről számolt be a TV2 műsorában: halva született, majd háromszor is újra kellett éleszteni. Hosszú ideig nem is sportolhatott, ma pedig nem is tudja elképzelni az életét sport nélkül. 

Renáta, amikor kicsi volt, látássérült volt, így a szülei a zongorázást vagy az éneklést szánták neki hobbiként a sport helyett.

Egy sikeres szemműtét után Renáta azonban úgy döntött, hogy nem szeretné sport nélkül élni a mindennapjait. Azóta már lefutotta a maratont, taekwondoban ötszörös magyar bajnoki címet is szerzett, és kismamáknak tart edzést.

Sokkoló: Háromszor kellett újraéleszteni a TV2 sztárját Forrás: TV2

"Nem véletlenül kaptam a Renáta nevet, aminek a jelentése: újjászületett. Háromszor kellett újraéleszteni, miután halva születtem. 12 éves koromig nem sportolhattam, mert ennek következtében majdnem megvakultam"

- mesélte a műsorban.

A Ninja Warrior pedig egy tökéletes terep neki arra, hogy bebizonyítsa, hogy számára nincs lehetetlen - írja a Blikk.

Súlyos betegség miatt újra kellett tanulnia járni: ma a Ninja Warriorban teszi próbára magát a 23 éves Róbert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.