Azt hitték az orvosok, hogy szénanáthája van: kiderült, hogy rákos a kisfiú

Forrás: Twitter -
daganat küzdelem rák beteg gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja nem nyugodott bele, hogy kisfiának a betegségére nem tudják a pontos diagnózist. Addig ment, amíg ki nem derült, hogy nem szénanáthás, hanem rákos a fia. Több orvosi hiba is történt. 

Kerry O'Kelly az egyik nap azt vette észre, hogy jobb szeme feldagadt a hétéves fiának, River Rhodesnak. Mivel nem sejtette, hogy ez mitől alakulhatott ki, felkereste a háziorvosukat. A doktor kötőhártyagyulladást állapított meg és a kezelésére antibiotikumot írt fel, ami nem mulasztotta el a tüneteket, hanem felerősítette.

Így az anya elvitte Rivert a a wolverhamptoni kórházba, ahol antihisztamint írtak fel neki, ugyanis szénanáthának gondolták a panaszait. De a duzzanat továbbra sem szűnt meg és hamarosan még nagyobbra nőtt. Az orvosok ezért újra megvizsgálták és akkor jöttek rá, hogy egy rhabdomyosarcoma nevű rákos daganat, ami a lágyrészekben a kötőszövetekben, vagy a csontokban jön elő.

Forrás: Twitter

"Reméltem, hogy azt mondják, valószínűleg semmi, és csak ellenőrzik, de az arcuk mindent elárult. Anyaként az embernek ösztönösek a megérzései, tudtam, hogy valami rosszról van szó. Csak azt nem akartam, hogy bármi köze legyen az agyához. Összetört a szívem, amikor diagnosztizálták. Azt hittem, hogy valószínűleg meg fog halni, mert az ember erre gondol, amikor azt hallja, hogy rák"

- mondta összetörten az aggódó édesanya a Mirrornak.

River komoly küzdelem előtt áll, hét hónapos kemoterápián kell részt vennie és további sugárkezelések is várhatnak rá.

Édesanyja, Kerry nemrég egy adománygyűjtésbe kezdett, hogy könnyebb legyen biztosítani fia összes kezelését - írja a BORS.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.