Öt hónapos várandósan kapta el a koronavírust a magyar szépségkirálynő: "Nem javultam, kezdett ráhúzódni a tüdőmre"

szépségkirálynő Kocsis Korinna várandós terhes koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Korinna szépségkirálynő a terhességének ötödik hónapjában kapta el a koronavírust, úgy, hogy három oltása is van.

Kocsis Korinna nemrég jelentette be, hogy anyai örömök elé néz, boldogsága azonban nem lehetett felhőtlen, mivel két héten keresztül szenvedett a koronavírus okozta tünetektől.

„Közel két hétig húzódott a betegség, az egyik nap jobb volt, a másik nap sokkal rosszabb. Nyilván a lassú felépüléshez hozzátartozik, hogy a várandósság során az immunrendszer egyébként is gyengébb és fogékonyabb a betegségekre, és sajnos a kezelési metódus is viszonylag korlátozott" – mesélte a közösségi médián követőinek a részleteket.

„Miután nem javultam és kezdett ráhúzódni a tüdőmre, kaptam szteroidokat, ami, hála Istennek, a jelek szerint segített. A vérképem sajnos jelentősen romlott, aminek folyamatban van a helyreállítása, de remélem, hogy egyéb maradandó vagy átmeneti probléma nem fog jelentkezni" – mondta a Blikknek Korinna, aki bízik abban, hogy nem lesz szövődménye a betegségének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.