2 éves kislányt élesztettek újra a mentősök: a kis Csenge konnektorba nyúlt

mentő áramütés újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú-Bihar megyében rázott meg az áram egy kétéves kislányt: újra kellett éleszteni. A kis híján tragédiába forduló esetről a mentők számoltak be a közösségi médiában. 

"Az OMSZ Ügyeleti Szolgálatára rohantak be a szülők tegnap azzal a 2 éves gyermekkel, akit otthon megrázott az áram, mert belenyúlt a konnektorba. Szolgálatban lévő szakorvos bajtársunk és kiváló mentőtechnikusa rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki már nem élt. Újraélesztésbe kezdtek, miközben azonnal a Debreceni Mentésirányítás segítségét kérték, akik hatalmas erőket mozgósítottak. A mentőegységek, köztük a gyermek-mentőorvosi kocsi is perceken belül helyszínre értek és együtt küzdöttek tovább a kislány életéért. Az elszánt és kitartó életmentés végül sikerre vezetett és a kis Csengét stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink!" - tette közzé az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.