Rossz híreket kapott a várandós énekesnő, ha nem figyel, veszélybe kerülhet a babája

Forrás: Instagram / barbeemusic -
veszély terhességi cukorbetegség várandósság Barbee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi vizsgálaton kiderült, hogy veszélybe kerülhet Barbee kisbabájának az egészsége, így most diétázás és sok pihenés vár az énekesnőre.

Az énekesnő most jár terhességének a 27. hetében, és bár eddig minden rendben zajlott, most rossz híreket kapott. Kiderült, hogy terhességi cukorbetegsége van. Ez azért veszélyes, mert a kismama ugyan nem érzi magán a tüneteket, de a szervezete a gyermekének komoly károkat tud okozni.

Barbee Forrás: Instagram / barbeemusic

"Nagyon alattomos dolog ez, mert nincsenek tünetei, azonban a kisbabáknál magzati szervkárosodáshoz vezethet, belegondolni is szörnyű!" - idézi Adrit a Bors, hozzátéve, hogy az egyetlen megoldás, ha szakemberrel egyeztetve diétázik a baba megszületéséig. Férjével egyébként nagyon jól megvannak, és az énekesnő biztos benne, hogy Gábor nagyon jó édesapa lesz.

"Nekem sajnos már sokkal kevesebb az energiám ide-oda menni, mert fáj a derekam, rosszul alszom, a baba hol rugdos, hol pedig nyom... úgyhogy Gábor most énidőt gyakorol, míg teheti, és volt rá példa, hogy barátokkal ment el egy rendezvényre, míg nemrég még én is vele tartottam a Balaton Sound-ra" – mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.