Sok volt a félreértés, tisztázta állapotát a daganatos humorista

betegség daganat Rhod Gilbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rhod Gilbert (53) walesi stand-up komikus júliusban beszélt utoljára rákos betegségéről, amit az év elején diagnosztizáltak nála.

Mivel sokan azt hitték, a betegségre nyáron derült fény, a híresség egy Facebook-posztban öntött tiszta vizet a pohárba állapotával kapcsolatban.

„Hatalmas köszönet mindenkinek, aki felkeresett. Támogató üzeneteitek rendkívüli módon feldobtak és szerencsére el is terelték a figyelmemet a diagnózisról. Mostanában sokfélét írt a sajtó, gondoltam, tisztázom a híreket. A daganatot már az év elején megállapították nálam, ez nem új fejlemény. Időközben átestem műtéten, valamint sugár- illetve kemoterápián Cardiffban.

A szakemberek fáradhatatlan odaadásának és ápolásának, valamint a barátaim, a családom támogatásának, illetve nektek köszönhetően gyorsan gyógyulok, sokat nevetek és pozitívan látom a világot. Mindannyian nagyon bízunk abban, hogy hamarosan sikerül legyőznöm a betegséget" – idézte Gilbert szavait a The Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.