Megszólalt Jeremy Renner húga, Kym: "Ő egy harcos, aki nem szórakozik"

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Mark Mainz -
műtét Jeremy Renner baleset Kym Renner kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett január elején, kórházba szállították. Az állapota válságos volt, Mark Ruffalo arra kérte a rajongókat, imádkozzanak érte. Hamarosan a színész maga üzent a kórházból, most pedig a testvére nyilatkozott állapotáról. 

"Nagyon izgatottak vagyunk a fejlődése miatt. Ha valaki ismeri Jeremyt, ő egy harcos, aki nem szórakozik. Nagyon jól halad, minden célt letarol. Ennél pozitívabban nem is tekinthetnénk az előttünk álló útra" - nyilatkozta a People-nek a színész húga, Kym Renner.

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Mark Mainz

A Bosszúállók 51 éves sztárja, Jeremy Renner hótakarítás közben sérült meg, egy hattonnás hóeltakarító gépezet gázolta el. A színészt helikopterrel kellett a sürgősségi osztályra szállítani. A nevadai kórházban az orvosok mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket láttak el nála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.