Vége a karrierjének? Egészségügyi problémákkal küzd a Sztárban sztár énekese

Forrás: TV2 -
betegség Sztárban sztár Trap kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Tibort az X-Faktorban ismerhették meg a tévénézők, ahol Trap kapitányként varázsolta el a rajongóit. A tehetséges énekes jelenleg a Sztárban sztárban mutatja meg sokoldalúságát. Azonban a műsor után úgy tűnik, hogy kényszerpihenőre kell vonulnia. 

Molnár Tibor az utóbbi években a beatbox, vagyis a szájdobolás technikáját tökélesetre fejlesztette, aminek rengeteg jó oldala mellett az egészsége látta kárát.

"Izgulok, mert nagyjából két hete kiderült, hogy az évi háromszáz koncert miatt vagy izomrost szakadásom van a hasizmomban, vagy rekeszizom sérvem. Az orvos szerint a beatboxolást abba kellene hagynom. De remélem, hogy nem fog véget érni a pályafutásom"

- mesélte a Borsnak Tibor, majd hozzátette, hogy sokkal nagyobb a gond, mint ahogyan ő azt sejtette.

Vége a karrierjének? Egészségügyi problémákkal küzd a Sztárban sztár énekese Forrás: TV2

"Azt tudom csinálni, hogy pihentetni kell a rekeszemet, ami az éneklés és sok egyéb zenei elfoglaltságom mellett nem annyira könnyű, de igyekszem.

A beatbox-ot csinálom még ugye, amit most meg sem mutathatok, mert valójában az vágta haza a rekeszizmomat és a szívemet is. Sőt, főként a szívemet. Ezért az a terv a Sztárban Sztár után, hogy jön egy kényszerpihenő és a beatbox-ot pedig valószínűleg nyugdíjba kell küldenem és énekelni fogok inkább a jövőben"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.