Elrontott orrplasztikai műtétje miatt életveszélyes állapotban van a 25 éves modell

modell lélegeztető gép Vlada Antropova orrplasztikai műtét
A 25 éves orosz modell és influenszert, Vlada Antropovát intenzív osztályra szállították, miután orrplasztikai műtétje után kómába került. Rajongói nem értik, hogy a szépség miért feküdt kés alá.

Az orosz Instagram-modell, Vlada Antropova egy Moszkván kívüli exkluzív klinikán végeztetett orrplasztikai műtétet, mert nem tetszett neki - ahogy ő nevezte - az orrán lévő "dudor". A műtétért nagyjából 862 ezer forintnak megfelelú angol fontot fizetett egy zsukovkai klinikának.

Ám az operáció után kómába esett, jelenleg a halál küszöbén áll.

Igor Korotkoy sebész a Daily Mailnek a következőket mondta: „A legnagyobb kihívást az orrnyereg megváltoztatása jelenti, ami az átvágott csontszövet miatt vérzéshez és a koponyalap sérüléséhez is vezethet.

A modell rajongói megkérdőjelezik kedvencük döntését, úgy gondolják, Vladának gyönyörű orra volt.

A helyi médiában megjelent beszámolók szerint a modell most a moszkvai Burdenko kórházban van, lélegeztetőgépen, ahová azután vitték, hogy nem sokkal a műtét után eszméletét vesztette.

A nehézipari városból, Brjanszkból származó 25 éves lány nyelvészetet tanult a Moszkvai Állami Egyetemen, mellette az Instagramon kereste meg a megélhetéshez szükséges pénzt. A modellkedésből elég jövedelemre tett szert ahhoz, hogy beutazhassa a világot, majd úgy döntött, hogy bejelentkezik a „milliomos klinikájának" nevezett plasztikai sebészetre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.