Fizikai és mentális egészség

Forrás: Olajág Otthonok- Törökbálint -
PR cikk élet közösség társasági éle örömtánc
A közösség ereje az Olajág Otthonokban Kutatásokkal bizonyított tény, hogy a közösség, a társasági élet a fizikai és mentális egészségre egyaránt pozitív hatással van. Igaz ez bármely korosztály, így az idősebbek esetében is.
Forrás: Olajág Otthonok- Törökbálint

A televízió helyett válasszuk a színházat, mozit, üljünk be egy jó kávéra az ismerősünkkel, keressünk egy klubot, ahová rendszeresen járhatunk és új ismerősöket, barátokat szerezhetünk.

Az Olajág Otthonokban színes társasági élet zajlik, melyben minden kedves lakó megtalálhatja a szívéhez közelálló, érdeklődésének megfelelő lehetőségeket.

Sakk- vagy kártyapartnerre van szüksége? Több lakó hobbija azonos, így könnyen egymásra találnak a sakk-, kártya- vagy épp beszélgetőtársak.

Forrás: Olajág Otthonok- Újpalota

Táncolni szeret vagy csak jó zene mellett beszélgetne? Kisebb-nagyobb táncos-zenés rendezvények keretében csatlakozhatnak az intézményhálózatban élők a hasonló korúakhoz és tölthetnek együtt tartalmas időt, táncolhatnak, énekelhetnek, ismerkedhetnek.

Forrás: Olajág Otthonok- Páty

Jobban szereti inkább a szabadban végezhető tevékenységeket? Csatlakozhat Nordic Walking Klubjainkhoz, kirándulásainkhoz, melyeken nemcsak a természeti kincseinket ismerhetjük meg, de kulturális és gasztronómiai élményeket is szerezhetünk.

Forrás:Olajág Otthonok- Zugló

Más senior sportot választana? Mit gondol a senior örömtáncról, jógáról, zenés tornáról?

Szeret tanulni? Járjon Senior Akadémiánkra, ahol lakóink az élethosszig tartó tanulás mellett döntöttek.

Szeretné megtudni, milyen társasági programjaink vannak még? Ismerjen meg bennünket jobban a honlapunkon – www.olajagotthonok.hu - vagy a YouTube csatornánkon

Biztonság, függetlenség, új életcélok, aktív társasági élet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.