Tisztább, egészségesebb víz minden nap - Így válassz otthonra vízszűrőt

Forrás: Pexels -
PR cikk víz kancsók beruházás
Nagyok sokat hallunk arról, mennyire fontos a szervezetünk számára, hogy elegendő vizet igyunk. A minőségről már kevesebb szó esik, pedig ez sem elhanyagolható tényező, sőt! Cikkünkben eláruljuk, milyen eszközökkel érhetjük el, hogy kifogástalan ivóvizet fogyasszunk otthon is!
Forrás: Pexels

A műanyag palackos vizeket sokan a környezet, a bolygónk védelme miatt tették félre.

Január 1-jétől kötelező lesz hazánkban az eldobható italcsomagolások, köztük a PET- és üvegpalackok visszaváltása.

Az egészség- és környezettudatos emberek ezért a palackos ásványvíz és az egyszerű csapvíz helyett a szűrt víz mellett teszik le a voksukat. Ehhez pedig hatalmas beruházásra sincsen szükség: a vízszűrő kancsók használata jót tesz az egészségnek és a környezetnek is. De hogyan választhatjuk ki a megfelelő vízszűrő alkalmatosságot?

Aki már ivott vízszűrő kancsóból, maga is tapasztalta, hogy a víznek finomabb az íze, tisztább, és sokkal lágyabb, mint amit a csapból kiengedünk. A Laica vízszűrő kancsói megtisztítják a csapvizet: úgy szűrik ki a káros anyagokat, hogy a hasznos ásványi anyagok a vízben maradnak. Ezek a vízszűrő berendezések egy letisztult formavezetésű, dekoratív kancsóból és egy vízszűrő betétből állnak. A betétek javítanak a víz keménységén, kiszűrik a nehézfémet, a klórt, a rovar- és növényvédőszerek maradványait és más kémiai szennyeződéseket. Választhatunk már olyan szűrőket is, amik visszafogják a mikroműanyagokat, és olyanokat is, amik a baktériumokat sem engedik át. Egy vízszűrővel körülbelül 30 napra elegendő, vagy 150 liter vizet tisztíthatunk meg. A vízszűrő kancsók ára nagyon gyorsan megtérül, megéri az egyszeri beruházást, hogy mindig legyen otthon prémium minőségű ivóvizünk.

Ha vízszűrő kancsót keresünk, érdemes végiggondolni, hány fős a háztartást vezetünk, mennyi víz fogy naponta. Kaphatók 2,4 literes, 3 literes, és 3,7 literes változatok is, különféle dizájnnal és többféle színben, hogy minden konyhához illeszkedjenek.

Aki szeretne tisztított vízzel főzni, az választhatja a csapra szerelhető vízszűrők közül is. Ezt okostelefonhoz is csatlakoztathatjuk, egy alkalmazáson keresztül követhetjük nyomon a szűrőbetét élettartamát. Könnyen telepíthető, nem igényel fúrást, faragást, szakértelmet. Egy darab csapra szerelhető vízszűrő 900 liter szűrt vizet biztosít, a szűrőt körülbelül 3 havonta kell cserélni.

Dekoratív vízszűrő kancsók és betétek kaphatók Bioboltokban

Online megrendelhető Laica vízszűrők akár személyes átvétellel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.