Hogyan öltözzünk divatosan? Mutatjuk, hogyan válassz ruhát, hogy trendi megjelenést hozz össze!

Forrás: answear.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki szeretne jól kinézni. Kétségtelen, hogy az ellenállhatatlan összhatás egyik fontos része az öltözet milyensége. Ugyan mondhatnánk, hogy mindegy, mert kizárólag az egyéni karizma számít. Ám ha a távolról befogható kép, azaz a messziről szembeszökő látvány nem az igazi, diszharmonikus, akkor a karakter, egyúttal a kisugárzás nehezen juthat főszerephez lehetőség hiányában. Szóval azért érdemes kicsit odafigyelni arra, hogy milyen ruhák alkotják jelenleg a ruhásszekrény tartalmát.

Forrás: answear.hu



Mire tanít trendiség szempontjából a 2022-es év?

Leginkább az egyediségre és annak felvállalására. A ruhák kiváló példák erre. A színpompás modellek szemet gyönyörködtetőek. Ráadásul, ahogy odakint egyre melegebb az idő, úgy bújhatnak elő a gardróbból a rövidebbnél rövidebb és lenge modellek. Persze van, aki tavasszal, sőt nyáron is ragaszkodik a hosszított fazonhoz. Mindkét forgatókönyv megvalósítható, hiszen a jelenlegi divat teret ad mindegyiknek.

Ami a színskálát illeti, a megszokott, hagyományosnak nevezhető árnyalatokon túl a színes, nem egyszer kirívó alternatívák is feltűnnek. Tény, hogy feltűnőek, de nagyon is ízléses formában, úgyhogy a vagányság idén különösen pozitív jellemvonás.

Na és hol maradnak a szoknyák?

Már itt is vannak! A https://answear.hu/k/noi/ruhazat/szoknyak oldalon sorakoznak, felfedezésre és persze beszerzésre várva. Sokan nem szeretik az egybe ruhákat, míg akadnak, akik csak ritkán viselnek ilyen típusú kelmét. De a szoknya az más. A szoknya trendje legalább ugyanannyira múlhatatlan, mint amennyire a nőiesség jelképe. Igaz, fontos közbeszúrni azt a megjegyzést, hogy az ellenállhatatlan fazonú nadrágok is nagyszerűen teljesítenek ezen a téren.

Akik ragaszkodnak a blúzokhoz, ingekhez, vagy egyszerűen csak szívesen gondolkodnak többrészes öltözetben, azoknak itt a helyük. Rövid és hosszú, feszes és bő, hullámos és egyenes… A megjelenés milyensége jóformán végtelen. És akkor még a sokszínűség bizonyítékairól nem is beszéltünk.

Forrás: answear.hu

Mi történik akkor, ha hidegebbre fordul az idő?

Pánikra semmi ok. A női pulóverek között vékonyabb és vastagabb variációkat egyaránt találni. Vagyis majdnem mindegy, hogy épp odakint mi a helyzet, melyik az az évszak, ami domináns jegyeivel megmutatja magát, a stílusos öltözködés így sem, úgy sem szenvedhet csorbát.

Melyik a legkedveltebb márka a hölgyek körében?

Nehéz kérdés, amire nem egy helyes válasz létezik. De kiemelve egyet a sok jó megfejtés közül, a Karl Lagerfeld az answear.hu kínálatában hűen őrzi a kézlenyomatát. Szavakkal aligha írható körbe az a fajta trendiség és stílusosság, amit a márka égisze alatt megszülető modellek képviselnek. De alapvetően nem is a kifejezések a lényegesek, hanem a vásárlás. Ennyi szemet gyönyörködtető példa láttán tényleg nincs más hátra, mint a gardróbszekrény tartalmának újraálmodása. Ilyen feltételekkel a színpompás és ellenállhatatlan álom hiánytalanul valóra válhat: a maximális kényelem és érzékeket kényeztető szépség kettősének jegyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.