Hollywood cipő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te sem érted, hogyan tud járni Sarah Jessica Parker 20 centis cipősarkakon? Hát mi sem! Gyilkos lábbeliket gyűjtöttük össze, melyek inkább mutatós, mintsem funkcionális darabok.
Őszi-téli cipőhoroszkóp - Minden jegy másban járhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20101110-osziteli-cipohoroszkop-minden-jegy-masban-jar.htmlSzexi vagy szolid? - Őszi/téli cipőtrendekhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20101028-szexi-vagy-szolid-osziteli-cipotrendek.html

Sarah Jessica Parker

Az Alexander McQueen emlékére rendezett szertartáson természetesen kedvenc stílusikonunk, Sarah Jessica Parker is megjelent. A fotón látható lábbeli klasszisokkal magasabbnak mutatja a pöttöm színésznőt, de a görbe McQueen-sarok szerintünk nem egy életbiztosítás.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Daphne Guinness

A neves ír Guinness család nem kis vagyonra tett szert a sörkészítésből, így nem meglepő, hogy az örökösnő, Daphne Guinness rendszeresen a legújabb designer ruhákban szerepel. Egyértelmű, hogy a nevét többször is megemlítjünk, hiszen a stílusikon az elborult cipők legnagyobb rajongója. Itt épp egy Nina Ricci darabot visel, méghozzá elég furcsán, hiszen az ominózus lábbelinek nincs sarka.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Lady Gaga

Már meg sem lepődünk, mikor egy-egy divatbotrányt az énekesnőhöz kötnek, és nem volt ez másként az idei MTV Video Music Awardson sem. Gaga húsból készült ruhát viselt, természetesen hozzá illő cipővel, amivel érthető módon kivívta az állatvédő szervezetek nemtetszését.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Janet Jackson

A színpadi képet rengeteg dologgal fel lehet turbózni, így a fények mellett a ruha is kardinális elemnek számít, azonban ezeket a darabokat félelmetes lenne utcán viselni. Reméljük, hogy Janet Jackson is csak a színpadon tündököl majd protektoros aranyszín csizmájában.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Daphne Guinness

Alexander McQueen megannyi varázslatos és meghökkentő ruhakölteményt hagyott az utókorra, és persze a lábbelik sem hiányozhatnak az örökségből. 2010-es ready-to-wear kollekciójának cipőire még hosszú-hosszú éveken át emlékezni fogunk. A fotón kedvenc örökösnőnk pózol egy bizarr darabban.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Gwen Stefani

Jól tudjuk, hogy a divattervező-énekesnőtől sem áll távol a meghökkentés, a 2004-es American Music Awardson is sikerült meglepnie a nézőket: emeletes cipőcsodájában nemcsak felment a színpadra, de végig is nyomta a néhány perces performanszot, méghozzá esés nélkül.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.