2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Babát vár a Megasztár szerelmespárja!

baba terhesség Varga Feri Megasztár Balássy Betty sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balássy Betty és Varga Feri nagy bejelentést tett a TV2 reggeli műsorában: végre szülői örömök elé néznek!

A szerelmesek már nagyon régen tudták, hogy szeretnének közös gyermeket, de csak fél évvel ezelőtt "léptek a tettek mezejére". Szerencsére a baba nem váratott magára sokáig, Betty most a 11. hétben van, és elmondása szerint borzasztóan viseli a terhességet: egész nap émelyeg, és a fellépéseken is sokszor rátör a hányinger. A kicsi nevén még nem gondolkoztak, egyelőre abban sen tudnak megegyezni, hogy fiút vagy lányt szeretnének, az a fontos, hogy egészséges legyen.

www.mistraliroda.hu
www.mistraliroda.hu

Feri nagyon örül annak, hogy felesége nem úgy gondolkozik a terhességről, mint egy betegség, hanem állapotként kezeli, így a rosszullétek ellenére sem akadályozza őket a baba, teszik a dolgukat, dolgoznak, ahogy eddig, több konert is vár rájuk még az évben, később pedig Betty nagy pocakkal énekel majd a színpadon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.