lábbeli cipő csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még csak néhány napja léptünk át az új esztendőbe, máris ráakadtunk egy darabra, mely minden bizonnyal elnyeri az idei év legcsúnyább lábbelije címet.

Ez a báránybőr darab egy továbbfejlesztett változata az évek óta hódító Ugg csizmának. Élénk színű cipőfűzők és varrások tarkítják az egyébként otthoni mamuszra emlékeztető darabot, ami minden bizonnyal nagyon kényelmes, de a látványa kevésbé megnyerő.

MailOnline
MailOnline

A darab az 1930-as évekbeli fókaprém hótaposó csizmákra hajaz. Ma már marhabőrből vagy filcből készülnek a meghökkentő lábbelik, melyek átszámítva körülbelül 110 ezer forintot kóstálnak. Persze hiába meleg és komfortos a legújabb téli sláger, kétséges, hogy bárkin, bármilyen összeállítást viselve jól mutatna - és az is kizárt, hogy a pasik díjazni fogják a legújabb őrületet!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.