fashion week öltözködés kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő számára mást jelent a jólöltözöttség - de mindannyiunknak egyformán fontos. Ha épp megtehetjük, degeszre vásároljuk magunkat, ha meg nem, álmodozunk, hogy ha lehetne, mi mindent vennénk! Kevesen tudják, hogy kínai csillagjegyünk nagyban befolyásolja azt, hogy melyik stílusban érezzük jól magukat...

Itt kiszámolhatod, hogy melyik csillagjegyben születtél!

Patkány

A csinos Patkány-lány szerencsés alkattal rendelkezik: nagyon kevés időráfordítással nagyon jól tud kinézni! Mindig ápolt, ruháit jó szemmel válogatja össze. Nem ritka, hogy szakmai szinten is vonzódik a divatvilághoz. A sportos-szexis vonalat képviseli, előszeretettel hord fekete, fehér, szürke, khaki színeket, ám még a legzordabb hétköznapon is odafigyel, hogy valami aprósággal feldobja a szettet - legyen az egy eltalált kiegészítő, egy új frizura vagy csupán egy csillogó szájfény.

Bivaly

A praktikus Bivaly-lány a húszas éveiben mindent megtesz, hogy lépést tartson a divattal, de egyszerűen nincs hozzá érzéke. Minél jobban próbálkozik, annál jobban melléfog. Értjük, hogy szeretné felszínre hozni a belül szunnyadó dívát, de ne feledje: a kevesebb több! Ne a divat terén akarjon kreatív lenni, inkább kövesse a jól bevált ötleteket, figyelje a divattanácsadó oldalakat, és ne aggódjon: a harmincas éveire megtalálja a stílusát a klasszikus vonalakban. Addig is ne feledje: egy nőies farmer, egy tűsarok és egy egyszerű felső még senkinél nem vallott kudarcot!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Tigris

A Tigris-lány minden hajas babára vágyó édesanya rémálma. A hiperaktív bakfis általában rengeteg véglettel kísérletezik, néha még a punk stílusig is eljut! Húszas éveiben egy kicsit visszafogottabb, de még mindig fittyet hány a szokásokra. Azért a nőiesebb korszak is eljön, amikor felfedezi saját erotikus vonzerejét: a klasszikus formát mindig kerülni fogja, a divatot továbbra is a kisember szórakozásának tartja, mégis fokozatosan elő fog törni belőle a femme fatale. Érdemes szűkre szabott bőrdzsekit vennie, mert jól fog állni neki!

Nyúl

A stílus egyik alapvető kínai csillagjegye, és valóban, a Nyúl-lányok velük született szépérzékkel rendelkeznek! Bár sosem lesznek olyan szexisen egyediek, mint Kecske nővéreik, azt álmukban is fel tudják mondani, hogy kell egy úrinőnek kinézni. A fehér, a pasztell, a csipke és minden más arisztokratikus anyag remekül áll nekik. Szeretnek egyszerre több parfümöt tartani - a gyöngyvirág- és a rózsaillatokat keressék! Nyúl barátnőnk véleményét lakberendezéskor is érdemes kikérni - elegáns, letisztult, világos és békés otthonunk lesz!

Sárkány

A Sárkány-lány imád szerepelni, pörögni, reprezentálni, és ehhez a feltűnő öltözködés jó alap. Itt most nem feltétlenül tollboára kell gondolni (bár nála nincs kizárva), de mindenképpen olyan darabokat láthatunk rajta, amit másnak nem lenne bátorsága felvenni. A Sárkány-lány szerencsés alkat, ezért nagyon sokáig viselheti a kamaszos darabokat, amikről sehogy sem tud leszokni. De vigyázzon, nehogy extravagáns ízlésének a családi kassza lássa a kárát - szuper turkálók vannak a belvárosban, a külvárosban pedig outletek!

Kígyó

A Kígyó-lány olyan, mint egy mágnes: oda se figyel, mégis minden pasi a kegyeit keresi! Gyakran jó a szeme a divathoz - a harmincas évek súlyos luxusa és letisztultsága áll hozzá a legközelebb, lapozzon Tamara de Lempicka albumokat! Mivel a leginkább körülrajongott jegyről van szó, nem ritka, hogy értékes ékszereket is látunk rajta, amiket a rá jellemző természetességgel visel. Ő az a nő, aki ha egy reggel zsákban indulna munkába, estére mind követnénk a példáját, remélve, hátha így nekünk is kijut az imádatból...



A Ló-kislány sem épp a babusgatós anyukák álma, hajlamos sutba dobni minden nőiességet! Csontos, fiús, beszédes lány, aki sokáig jobban szeret verekedni, mint fésülködni. Sportoljon és alkosson (zene, festés előnyben), hogy érzékeny oldalával is kapcsolatba kerüljön. Alkatuk miatt sok köztük a keresett manöken, ám egy Ló-nő sosem fogja igazán érteni, miért olyan fontos másoknak egy ruha vagy egy cipő. Ő a lezser vonal képviselője - az öltözet legyen kényelmes, gyűrhető, hogy az aktív mindennapokban ne akadályozza.

Kecske

Abban mindenki egyetért, hogy a Kecske-nő nagyon tud valamit. Extravagáns, luxusimádó, könyörtelenül kritikus - minden adottsága megvan ahhoz, hogy a divatszakmában magasra jusson! A kissé önző, élvezeteket kereső Kecske-lány pontosan tudja, hogy kell megbabonázni a férfiakat, és bár a kisugárzását sajnos nem tudjuk kölcsönkérni, érdemes kikérdezni őt, mit is vegyünk fel arra a fontos randira! Ő maga pedig vigyázzon, nehogy kacérságával, flörtölésével elveszítse a barátnőit, hiszen a tücsöknek is gondolnia kell a télre.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Majom

A kislányos, gyakran filigrán Majom-lány, ha nem is mindig eredeti öltözködéséről ismert, sokszor nagyon jó szeme van hozzá, hogy az aktuális divatirányzatot követve rátaláljon saját stílusára. Előszeretettel kutatja a turkálókat és a nagymama szekrényét, és sok olyan régi darabot a toalettjébe illeszt, amelyről úgy gondolja, ma divatos. Bár a könyvek mindig jobban fogják érdekelni, mint a "csini kiegészítők", a bölcsészlány-vonalon belül abszolút divatdiktátornak számíthat - ha nem hisz nekünk, írja be a Google képkeresőbe, hogy "hipster fashion"!


Kakas

A hagyományőrző Kakas-lány lazítson picit a szigorán, ha nem akarja egész életét kiskosztümben tölteni! Ő aztán csak minőséget vásárol - és a Bivaly-lányokkal ellentétben nem küzd, hogy ne tűnjön "öregesnek". A Kakas-nő koraérett, korán kezd olvasni, tanulni, dolgozni - sietteti a felnőttkor eljöttét, és ez az öltözködésén is meglátszik. És bár valóban jó érzéke van hozzá, hogy úgy nézzen ki, mint egy svéd kormánytisztviselő, ne feledje: csak egyszer vagyunk fiatalok! Érdemes kiélvezni a fiatalkor divatját is, mielőtt előkapja az aktatáskát.

Kutya

A Kutya-nő mindig kész sanyargatni vagy feláldozni magát, ezért is meglepő, hogy egyáltalán nincs rossz szeme önmaga kidekorálásához! Szeret farmerbe öltözni, és minél idősebb, annál több kreativitással teszi. Sajnos nem ért a pénzhez, és ha elkapja a hév, könnyen elkölti minden pénzét. Imádja az újat, hamar elunja a régit, ám mindvégig egy adott stíluson belül marad, hű önmagához. Születésnapján lepjük meg csajos farmerdzsekivel, egzotikus bizsuval, friss-fűszeres parfümmel. És érdemes a közelben lenni, amikor önzetlenül megszabadul a régi daraboktól, esetleg ruhacserét rendez, mert kincsekre bukkanhatunk!

Disznó

A jólelkű, bohókás Disznó-lánynak vigyáznia kell, hogy ne nézzen ki már fiatal korában úgy, mint egy vidéki asszonyság. Leküzdhetetlen vágyat érez a biedermeier iránt szegény, pedig nem minden férfi bukik az anyáskodó nőkre. Járjon kocogni, szerezzen be pár szűkebb farmert és egyszerűbb kiegészítőket - higgye el, csábereje "minimálban" is ugyanolyan hatásos lesz, ha nem még hatásosabb! Amennyiben már családja van, különösen figyeljen az ápoltságra, mert hajlamos elhagyni magát. Az anyaság nem jelenti, hogy nem kell időnként fodrászhoz menni és letörölni a pulcsinkról a spenótot. Párja hálás lesz!


Forrás: Ezoterikus.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.