Szétvágták a 16 éves lány arcát! - Fotó csak erős idegzetűeknek

séta vágás támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutyasétáltatás közben megtámadták, és 41-szer megvágták a fiatal brit lány arcát.

A kutyáját sétáltatta a 16 éves Rebecca Wills, amikor három kapucnis férfi megtámadta. Először az egyik a kutyája nyakának szegezte a kését, azzal fenyegetve a lányt, hogy leszúrja az ebet, ha sikítani mer. Rebecca megdermedt a félelemtől, támadói pedig lefogták a kezét, és egy dupla pengéjű szikével szabdalni kezdték a lány arcát. Rebecca tehetetlen volt, csak lehunyta a szemét, amíg a banda kaszabolta. "Nem láttam az arcukat, csak a szemüket. Először az államat vágták meg, nagyon lassan, az volt a legrosszabb, utána már nem is éreztem fájdalmat" - mesélte a fiatal lány.

Az egész alig egy percig tartott - miután elengedték, Rebecca sírva szaladt haza. Otthonról azonnal hívták a rendőrséget. A lánynak szerencséje volt, az orvosok szerint a vágások nem voltak mélyek. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy ismeretlen tettesek ellen súlyos testi sértés miatt indítottak nyomozást. A nyomozók szerint a támadóknak indítékuk sem lehetett, egyszerűen csak véletlenszerűen válogattak a lehetséges áldozatok közül.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.