műsorvezető szülés Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bulvármagazin információi szerint a showman élete álma a napokban teljesedett be: 57 évesen gyermeke született.

A Bors kiderítette, hogy Fábry március elején lett apa: a mama és a kislány is jól vannak, már hazaengedték őket a kórházból. Az ifjú trónörökös kislány, s a szülőktől a Borbála nevet kapta. A showman régóta vágyott már gyermekre, hiszen évek óta egy fedél alatt lakik élettársával.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Sándor évek óta együtt él kedvesével, és boldog, harmonikus a kapcsolatuk. Nem tett le arról, hogy családja legyen, s édesapa lehessen, mivel nagyon szereti a gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy ha megvalósul az álma, mindent meg fog tenni a családjáért" - vallotta a Borsnak korábban Fábry Sándor egyik munkatársa. Fábrynak egyébként már van egy gyermeke, ugyanis 2009 januárjában Malawiban nevére vett egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta. A gyereket a humorista anyagilag és ajándékokkal is támogatja. Kislánya születéséről a Fábry show házigazdája még nem nyilatkozott.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.