Hasfájásnak hitte, az orvosnál derült ki, hogy 9 hónapos terhes

terhesség tünetek szülés várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel erős hasfájása volt, bement a kórházba, hogy kivizsgáltassa magát a 35 éves Lesley Nicholl. Az orvosok és a nő legnagyobb meglepetésére azonban kiderült, valójában várandós.


thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

A kép illusztráció

Nem voltak reggeli rosszullétei sem

Lesley a terhessége alatt semmit sem vett észre. Nem voltak reggeli rosszullétei, sem egyéb árulkodó jel. "Bár észrevettem, hogy meghíztam, de én amúgy is nagy vagyok, sosem voltam egy modellalkat" - magyarázta az asszony. Karácsony előtt ráadásul megbetegedett, ami miatt két antibiotikumkúrán is átesett, ami akár árthatott volna is a babának. "Csoda, hogy egészségesen született, az étkezésemre sem figyeltem oda, és végig dolgoztam is." A szülész, Joan Douglas értetlenül áll az eset előtt. "Már 22 éve dolgozom szülészként, de még sosem találkoztam olyan nővel, aki kilenc hónapos terhesen ne tudta volna, hogy várandós" - jegyezte meg az orvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.