Méregdrága, iszonyúan trendi és csúnya a legújabb Prada cipő

fashion week lábbeli cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várólista van a legújabb Prada-darabokra, pedig a cipellők nem kifejezetten szépek. Sőt...

Forrás: prada.com
Forrás: prada.com

Már tavaly óta hódítanak az úgynevezett "Creepers" cipők - a sportos felsőrésszel, és gyékény szandálra emlékeztető mintájú vastag gumitalppal ellátott lábbelik nagy sikereket zsebeltek be - lenyomva ezzel a Prada luxusmárka csinosabb darabjait. A förtelmes uniszex lábbelik több, mint 150 ezer forintot kóstálnak.

Ma olyannyira népszerű ez a többemeletes cipellő, hogy a manhattani Prada butikban csak hosszú várólistára iratkozhat fel, aki beleszeretett a sportos lábbelibe. De vajon mi a titka a magastalpú szörnyecskének? Lauren Sherman divatszakértő szerint éppen az, hogy végre szó sincs tűsarkakról és szörnyen kényelmetlen viseletekről. Pont az a lényeg, hogy egy ronda cipő is lehet divatos.

Tehát hölgyeim, ne hallgassunk mindig a divatmániásokra! Lepjük meg néha magunkat igazán kényelmes darabokkal a lábujjakat minduntalan összeszorító, kényelmetlen cipők helyett!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.