Több tucat gyerek dolgozott szexuális munkásként

gyilkosság gyermekbántalmazás szexuális szolgáltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül 60 gyermeket használtak ki szexuálisan, akiknek szolgáltatásaikért ételt, cigarettát és alkoholt adtak egy szervezet tagjai.

Thinkstock
Thinkstock

A kép illusztráció

Egy ázsiai gyorsétteremnek tűnő üzlet dolgozóit buktatták le nemrég a brit rendőrök, miután több kislány eltűnését is hozzájuk kötötték. Az "étterem" dolgozói legalább 60, 11 év körüli kislányt vettek rá az évek alatt, hogy ételért, alkoholért és cigarettáért cserébe szexuális szolgáltatásokat nyújtsanak. A lányok többsége a rossz családi helyzete miatt fordult ezekhez a férfiakhoz, akik eleinte kedvesen összebarátkoztak velük.

Amikor egy 14 éves kislány, Charlene Downes eltűnt, a rendőrség nyomozásba kezdett. A rendőrök azonban hiába gyanakodtak az étteremre, nem mertek lépni, mivel féltek, hogy rasszizmussal vádolnák meg őket. Ezért csak négy évvel később, 2007-ben került elő újra az ügy, amikor egy másik kislánynak, Paige Chiversnek is nyoma veszett. A bírósági tárgyaláson gyilkosságok után a szexuális tevékenységekre is fény derült, melyek kapcsán a nyomozók legalább 60 kislányról tudnak.

Végignézték a szülők, ahogy szörnyethal a fiukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110404-vegigneztek-a-szulok-ahogy-szornyethal-a-fiuk.htmlA vécében erőszakolta meg a kisfiúkat a 23 éves férfi - A szülők kint vártakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110329-a-veceben-eroszakolta-meg-a-kisfiukat-a-23-eves-ferfi.htmlSzerelmet vallott a 8 éves kislánynak, majd öngyilkos lett a tanárhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110328-szerelmet-vallott-a-8-eves-kislanynak-majd-ongyilkos-lett-a.html13 éves tanítványával kezdett ki a 38 éves tanárnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110322-13-eves-tanitvanyaval-kezdett-ki-a-38-eves-tanarno.htmlWebkamera előtt molesztálta a 2 éves gyerekethttp://www.life.hu/anyaskodj/20110316-webkamera-elott-molesztalta-a-2-eves-gyereket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.