Most, hogy hivatalosan is elkezdődött a strandszezon, egyúttal finiséhez érkezett a bikiniszezon előtti nagy testszépítő hajrá is. Hogy jobban menjenek a téli úszógumitól való szabadulás utolsó hetei, motivációként összegyűjtöttük a szezon legdivatosabb fürdőruháit.

Pánt nélkül


Ezen a nyáron mindenki a kis cicijű csajokat fogja irigyelni. Ők pedig imádni fogják a nyarat, mert a fürdőruha-készítők elhalmozzák őket szebbnél szebb pánt nélküli darabokkal. Lehet élénk színű, mintás, egyszínű, visszafogott vagy feltűnő, fodros vagy rojtos, a lényeg, hogy a pánt nélküli fazon kizárólag A-kosárral működik jól.


Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Romantikus fodrok


Az idei szezonban mindent elborítanak a fodrok. Van, hogy épp csak megjelennek a bikinik szélén, van, hogy nagyobb hullámokat vernek, de előfordul az is, hogy uralják a fürdőruha egy részét. A mi kedvencünk az, amikor az egész bikinit ellepik a buja fodrok. Figyelem! A sok fodor optikailag növeli a domborulatokat, ezért csak finoman adagoljuk.


Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Arany, ezüst, csillogó


Azok, akik a sellőlány vagy a Las Vegas-i showgirl énjüket szeretnék kidomborítani a vízparton, öltsenek magukra fényes bikinit. A pikkelyes hatású vagy a metálfényű anyagok mágnesként vonzzák a tekintetet, így csak azoknak ajánljuk, akik imádják a felhajtást maguk körül. Akiknek bejön az arany vagy az ezüst, de nem szeretnének izzó pillantások kereszttüzébe kerülni, azok számára is van megoldás. Sok bikinin finom flittersor vagy egy-egy részlet erejéig a fényes, fémes részletek köszönnek vissza.


Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Egzotikus minták


Minél hangsúlyosabb a minta, annál jobb. Talán így lehetne összefoglalni 2011 egyik legerősebb fürdőruhatrendjét. Éljenek a trópusi színek, a bikinin tekergő buja virágok, növények és indák! Éljen a narancsok, fuksziák, zöldek és kékek orgiája! Az élénk színek mellé méretes fa karkötők, gigantikus nyakláncok és fehér keretes napszemüveg dukál. Természetesen a lesült bőrről se feledkezzünk meg! Ezek a színek ugyanis a gyönyörű, napbarnított bőrön érvényesülnek a leginkább. A sápadtak inkább kerüljék!


Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Retrómánia


Nem tudjuk elégszer leírni, hogy a vintage mindent behálózott, amit csak tudott: a lakberendezéstől kezdve a kulinárián át a divatig. Miért pont a fürdőruhák maradnának ki? A pin-up lányok és Hollywood aranykorának dívái által ihletett fazonok egyszerűen imádnivalóak. Bár egyesek szerint szinte megkövetelik a dívás fellépést, a vörös rúzst, a hatalmas napszemüveget és a karimás kalapot, szerintünk elég a széles mosoly és máris csobbanhatunk a vízbe.


Nézz meg még több fürdőruhát képgalériánkban! Katt ide!


Na de milyen színűt?
Idén színek tekintetében nem kötötték meg a kezünket a trendészek, így olyan színt választunk, amilyen éppen tetszik. A lényeg idén a szabásokon és a mintákon van, ezzel tudunk igazodni a 2011-es trendhez. Ha mégis ki kellene emelni, akkor inkább az élénk árnyalatok, ezek közül is a fukszia, a narancs és az élénk kék azok, amelyekkel gyakrabban találkozhatunk.Lakatos Márk átalakít: Sportos fitneszedzőből elegáns dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20110503-lakatos-mark-atalakit-5-nagy-amarilla.html Szarvasbogár a fejedre - A királyi esküvő legdurvább kalapjaihttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110502-szarvasbogar-a-fejedre-a-kiralyi-eskuvo-legdurvabb-kalapjai.html Nem az a fontos, hogy szép legyen egy modell!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110502-budapest-essential-looks-2011.html Top 5 esküvői trend - Ahogy a divatblogokon láttukhttp://www.life.hu/legytrendi/20110428-top-5-eskuvoi-trend-ahogy-a-blogokon-lattuk.html Tuti szexgyilkos alnónadrágok férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20110427-szornyu-ferfi-alsonadragok.html A strandok réme: a legocsmányabb fürdőruhahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110427-csunya-furdoruha-nyarra.html 5 ultratrendi színkombináció tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110427-5-ultratrendi-szinkombinacio-tavaszra.html