Íme, az igazság Alekosz terhes barátnőjéről!

VV Alekosz terhesség reality show Való Világ 4 VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 végéhez közeledve egyre szaporodnak a pletykák és az álhírek - köztük találtunk olyat is, ami szerint, ha Alekosz nyeri a játékot, a görög okostojás harmadmagával költözhet a nyereménylakásba.

Nézd meg a három döntős legjobb pillanatait képgalériánkban! Katt ide!






Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

- Semmi alapja nincs ennek a cikknek. Meg fogom nézni, pontosan mit írtak, és eldöntöm, hogy teszek-e jogi lépéseket - nyilatkozta az ügy kapcsán Alekosz édesapja, Nagy Tibor a ValóVilág.hu-nak.

Ő lesz a nyertes?

Egy nappal a finálé előtt már egyre izgatottabban találgatják a nézők is, hogy ki lesz az, aki megnyeri a ValóVilág 4-et. A ValóVilág 3 nyertese, Milo szerint Alekosz a legesélyesebb, ő ugyanis az országot járva azt tapasztalta, hogy 10 emberből 8 Alekosz-rajongó. Ám ha valóban a görög nyerné a játékot, esélyes, hogy az RTL Klub által tervezett, Alekosz főszereplésével készülő párkereső show-ra nem mondana igent az okostojás - ami pedig a csatorna terveit húzhatja keresztbe...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.