Zewa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami hosszú, az tovább tart.

Egyre többen ismerik fel ezt az összefüggést.: sokszor a minőségi választás egyben gazdaságos választás is lehet.

Látványosan igaz ez például a toalettpapírok terén. Könnyű belátni, hogy akkor járunk igazán jól, ha a papír, amit használunk a lehető legtovább kitart, persze anélkül, hogy a komfortos használatról le kellene mondanunk. Ehhez pedig két dologra van szükség. Egyrészt jó minőségű, puha és erős papírra, amit az egész család szívesen használ. Másrészt arra, hogy ez a papír tekercsenként minél hosszabb legyen, s így egy-egy csomag a lehető legtovább tartson.

Akárhogy is nézzük, ha egy tekercs toalettpapírtól 20 méternyi puha, de strapabíró papírt kapunk, az egész családnak hosszan tartó gondoskodást biztosíthatunk.
Ez a Zewa Deluxe toalettpapírok kényeztetése. Választhatunk a színek, illatok és minták között is. A 20,7 méteres hossz és a Zewa-minőség garantálja, hogy ebben az apróságnak tűnő kérdésben is jól döntsünk.

És ami még hosszabb... az a Big Roll

A Zewa Deluxe toalettpapírok is kiemelkedő hosszúságúak, de rajtuk is túltesz egy újdonság, a Big Roll. 30,1 méteres hosszával extra sokáig gondoskodik a kényeztető higiéniáról. Ráadásul ugyanolyan praktikusan tárolható, mint a megszokott tekercsek, hiszen a Big Roll átmérője csak minimálisan tér el a normál méretű toalettpapíroktól. A szorosabb tekercselés miatt a különbség csak a hosszán és a súlyán érezhető.

Egy háztartás millió apróságból áll. Köztük ott rejlik számos lehetőség arra, hogy jó döntésekkel gazdaságosabbá tegyük az életünket.

(támogatott cikk)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.