Hihetetlen hasonlóság - Klónozták a szupermodellt!

műtét botox Richard Gere szépség Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford és kislánya nemrég együtt indultak vacsorázni: a gyermek kiköpött mása édesanyjának!

A negyvenöt éves szupermodell és lánya, a tízéves Kaia a megszólalásig hasonlítanak egymásra. A szépségek épp falatozni indultak a hollywoodi Katsuya étterembe egy családi vacsorára, ahová Kaia egyik barátnője is velük tartott. Anya és lánya csőnadrágot, balerinacipőt és hófehér topot viselt, de hajuk, bőrük és arcberendezésük is hihetetlenül hasonló. Kaia igazán szerencsés - édesanyja minden idők legszebb női között foglal helyet.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Cindy a világ egyik legtöbbet fotózott asszonya, és a 80-as évek nagy topmodellgenerációjának egyik legnagyobbika. A ma is csodaszép Cindy még mindig modellkedik: részt vesz számtalan divatkampányban, májusban pedig a mexikói Vogue címlapján pózolt. Azt azonban ő is bevallotta, hogy a plasztikai bevatkozások nélkül nem tudna ilyen szép maradni: állítása szerint az első műtétet huszonkilenc éves korában végezték el rajta.

"Nem fogok hazudni magamnak - a csodakrémek javítják ugyan a bőr textúráját, de egy idő után csak a botox és a kollagén segíthet. Egyébként rengeteg vizet iszom, odafigyelek a helyes táplálkozásra, és persze sokat tornázom" - vallotta a szépség.

Cindy 1998-ban ment hozzá Rande Gerberhez, két gyermekük van: Kaia és a tizenegy éves Jordan. A modell Rande előtt Richard Gere felesége volt.

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.