A hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai

fashion week sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden héten, most is végignéztük a vörös szőnyeges események híresség és ruhafelhozatalát. A hetet sajnos, nem öltözték túl a hírességek, így nem is találtunk olyan összeállítást, amellyel maradéktalanul elégedettek vagyunk. Két olyan együttest mutatunk, amelyek jól indultak, volt bennük ötlet, de végül fájdalmas csalódást okoztak.

A héten Eliza Doolittle kapja tőlünk a citromdíjat. Az extravagáns énekesnő minden kétséget kizáróan hű maradt önmagához, amikor a padlizsánlila színű, fényes szoknyát és a hasvillantó felsőt választotta. Nem fukarkodott a színekkel sem. A Királyi Művészeti Akadémia nyári tárlatnyitó partijára talán mégis elő kellett volna halászni a gardróbból a visszafogottabb énjét.

Northfoto
Northfoto

Az egykori szupermodell, Iman előtt le a kalappal! Káprázatosan néz ki még mindig, gyönyörű bőrszínét pedig még jobban kiemelik a Prabal Gurung ruha vibráló színei. A ruha tökéletes színe, az izgalmas vállmegoldás és a lélegzetelállító fülbevaló miatt esik annyira rosszul az a fekete cipő, amellyel egy csapásra tönkrevágta a vizuális örömünket. A fekete helyett még egy testszínű is jobb lett volna, de egy, a fenti színekkel harmonizáló, szandállal járt volna a legjobban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.