Mi lesz a filmezéssel? Az interneten osztogatja háziasszony-tippjeit a szőke színésznő

háziasszony Chris Martin Coldplay Gwyneth Paltrow egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow csodákra képes: a színésznő anya és ünnepelt filmcsillag, támogatja férje karrierjét, emellett pedig arra törekszik, hogy továbbfejlessze bimbódzó zenei karrierjét. 


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár 2003 végén házasodott össze, és azóta is féltve óvják magánéletüket. Martin zenél a rajongóinak, és esze ágában sincs hagyni, hogy belőlük is sztárpárt faragjanak. Meg akarja őrizni a magánszférájukat, ami egy ekkora zenész esetében roppant szimpatikus. Mindeközben híres felesége sem tétlenkedik: a Szerelmes Shakespeare Oscar-díjas színésznője 2008-ban csatlakozott a GOOP guru csapathoz - a Goop.com egészségportálon a rajongók elolvashatják a sztár leghasznosabb tippjeit és trükkjeit, melyeket az otthoni munkától az edzésig kiválóan alkalmazhatnak. "Ha például valaki Párizsban jár, és nem akar csalódni egy étteremben, ráadául olyan extra igényei vannak, hogy esetleg bio bort szeretne kortyolgatni, arra is válaszolunk a weboldalon. De ha szintén Párizsban valakinek égető szüksége van egy bikinigyantára, azzal kapcsolatban is bármikor kérdezhet" - meséli a színésző, aki szerint ez az oldal rendkívül jó motiváció azok számára, akik éppen áttérőben vannak az egészséges életmódra.

"Annyival könnyebb otthon ülni, és kritizálni az embereket. Én azonban inspirálni akarok mindenkit. Ha valaki odajön hozzám, és azt mondja, hogy két gyermek után is szépnek szeretné látni magát, akkor segítek - ösztönzéssel, jó tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel" - vallja a színésznő.

Tipp! Már megjelentek a pöttyök is a kis dalmatákon! Elbűvölő fotók képgalériánkban!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.