tisztálkodás higiénia A pletykafészek szépségápolás Gossip Girl Taylor Momsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gossip Girl  - A pletykafészek szőke bombázója általában botrányos öltözködésével hívja fel magára a figyelmet koncertjein. Azonban most személyes higiéniájával sokkolta rajongóit.

Taylor Momsen kiszáll a sikeres sorozatból, ám már belekezdett zenei karrierjének építésébe, és reméli, hogy élete hátralévő részében csak ezzel kell foglalkoznia. Azonban a koncertezés kemény dolog. Olyannyira, hogy a 18 éves sztárnak még tusolni sincs ideje - vallotta be egy interjúban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amikor azt kérdezték tőle, hogy milyen szépségápolási cikkeket visz magával a turnékra, akkor a következő választ adta: "Nem viszek sok dolgot. Csak fekete szemhéjpúdert és száraz sampont használok, mert annyira kaotikus az állapot ilyenkor, hogy nincs időm hajat mosni."

A hírek szerint a Jennyt alakító színésznőt kirúgták a sikeres sorozatból, ám ő ugyanebben az interjúban azt állította, hogy saját maga lépett ki, hogy kizárólag a The Pretty Reckless nevű bandával foglalkozhasson.

Itt valami bűzlik...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.