terhesség szülés Beyoncé Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé huszonkilenc évesen elérkezettnek látja az időt, hogy hamarosan édesanya legyen.

Beyoncé Knowles énekesnő már érettnek érzi magát az anyaságra. A huszonkilenc éves sztár nemrég állt modellt divatmárkájához, a "House of Dereon"-hoz, és bevallotta: a húszas éveiben a karrierjére koncentrált, de most már jöhet a baba! "Amikor 18-19 éves az ember, még van energiája kőkeményen dolgozni. Most már érett nő vagyok, és már a házasságomra akarok koncentrálni. Már magam is el tudom dönteni, mit akarok - és az egy baba. Ez minden álmom" - vallotta be az énekesnő.

www.facebook.com
www.facebook.com

Divatmárkája, a "House of Dereon" a szépség nagymamájáról kapta a nevét - Agnez Dereon volt a család lelke. Beyoncénak ez a második kollekciója - a ruhadarabokhoz már huszonnégyezer forintért hozzájuthatnak a rajongók. "A lányom és én már alig várjuk a közönség reakcióját a ruhákra. Reméljük, a magukénak érzik majd a kreációkat!" - nyilatkozta be Beyoncé édesanyja, Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.