hajviselet frizura őszi frizura haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi frizuratrendek nem követelik meg, hogy reggel egy fél órával korábban keljünk, ha lépést akarunk tartani a divattal. Néha elég egy fésű, máskor egy hajgumi vagy néhány csat, és néhány perc hajformázás után már indulhat is a nap.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Középen elválasztott

Az örökké siető, időhiányban szenvedő nők álma ez a trend, amely semmi másról nem szól, csak a precíz, rakoncátlan szálakat nem tűrő középválasztékról. Természetesen csak gyönyörű, egészséges haj esetén mutat ilyen jól, de ha nem szögegyenes a hajad, az nem zárja ki, hogy beállj a trendkövetők sorába. A lényeg, hogy szerezz be egy egysoros fésűt, amellyel könnyen elkészítheted a választékot.

Te mit tennél, ha tudnád, hogy napok múlva börtönbe kerülsz?



nymag.com
nymag.com

Félcopfba fogva

Sokáig száműzött volt a trendpalettáról a sokszor kislányosnak mondott félcopf. Pedig kócos, a fejbúbon kissé megemelt változatának Brigitte Bardot nagy híve volt. Az ultrafeminin, franciás stílusú fazont rajta kívül mostanában Katalin hercegnőnél is gyakran látjuk - igaz, ő csak szerényen, emelés és kócolás nélkül viseli. Egy félcopfot összehozni szintén nem különösebben nagy művészet, így aki nem szeret sokat pepecselni a frizurakészítéssel, de unja az egyszerű, kibontott hajat, az próbálkozzon vele.

nymag.com
nymag.com

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!


"Bölcsészcopf"

A copfokról már az előző szezonban is sok szó esett, de az őszi-téli időszakban sem kell búcsút mondanunk a szintén könnyen elkészíthető frizuráknak. A kifutókon ez alkalommal a tarkócopf győzedelmeskedett leginkább. Egyesek szerint minél inkább a tarkónál köti össze egy nő a haját, annál intelligensebb. Nem ezért üdvözítjük ezt a trendet...

nymag.com
nymag.com

Laza konty

A klasszikus, laza, kócos konty idén nem a tarkón, hanem attól finoman a fül irányába csúsztatva kapott helyet. Ettől még nőiesebb, még kacérabb jelleget kölcsönöz. Egy hajgumi és néhány hullámcsat vagy kontycsat segítségével elkészítheti az, akinek legalább vállig ér a haja.

nymag.com
nymag.com

Fonatok mindenhogy

Ahogy a copfokat, úgy a fonott hajat is az előző szezonból menekítették át a kifutótrendeket megálmodó mesterfodrászok. Továbbra is nagy divat a leeresztett hajat glóriaként körülölelő fonott tincs, a tehenészlányfonat, de az egyszerűbb változatokkal sem lőhetünk mellé. A mi kedvencünk az egyik vállra lelógó vastag fonat.

nymag.com
nymag.com

Napszítta színes tincsek

Lady Gaga kétségtelenül hatással van a kifutódivatra. Az énekesnő az extremitás metaforája, rendszeresen látjuk színes - sárga, rózsaszín vagy zöld - hajjal. A vízfestékárnyalatú, napszítta színes tincsek már egy ideje a bloggerek kedvencei, és valószínűleg találkozunk itthon is olyanokkal, akik bevállalják majd. Ezek elkészítését viszont bízzuk inkább a fodrászra.

nymag.com
nymag.com


Tipp! Különleges cipők magyar tervezőktől! Kattints a képekért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.