Jön a baba? Jennifer Aniston két gyerekszobás lakást vett - Képeken a luxusotthon

gyermekvállalás babaszoba luxuslakás Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston aztán tudja, mit akar! Vadiúj New York-i lakásában két pompásan berendezett gyerekszoba is van. Vajon mikorra várható az első Aniston csemete?


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


AFP
AFP

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Az utóbbi hónapokban gyakran röppentek fel pletykák Jennifer állítólagos terhességéről. Bár a színésznő láthatóan még nem állapotos, valószínűleg hamarosan szeretne gyereket, mert az új otthonában két, pompásan berendezett babaszoba is van. Az egyik szoba kék, a másik rózsaszín, és a berendezésük is az alapszínekhez igazodik. A függönyök, a kiságyak, a falakat borító képek tökéletesen passzolnak egymáshoz - mindkét babaszoba éppen olyan, mintha egy film díszlete lenne. Irigyeljük is a két leendő pici lakót, nekik aztán mindenük meglesz, amit csak kívánnak...

Persze nem Jennifert terheli majd a hatalmas lakás takarítása, mert a luxusapartmant az épület takarítószemélyzete tartja karban. Jennek a testmozgás sem okoz majd gondot, hiszen lakástulajdonosként korlátlanul látogathatja az épületben találhat exkluzív David Barton edzőtermet is. Az álomotthonról persze vannak képek a világhálón - itt találod őket -, így bárki megállapíthatja, hogy tényleg egy igazi gyöngyszemről van szó. Az előző tulajdonos nagy rajongója volt Hollywood aranykorának, nem meglepő hát, hogy az egyik fürdőszoba falát hollywoodi dívák bekeretezett képei díszítik. Jennifer és Justin új otthonát parketta borítja, a mennyezet pedig boltíves. A kényelmet szolgálja még egy saját medence, egy rejtett kert és egy garázs, melyet családi szobává alakítottak.

A cikk megjelenését a Lifebaby.hu támogatta.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.