Sztárok, akik előnyükre változtak 2011-ben

fogyás stílusváltás szépség változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, akik csak a hajszínüket változtatták meg, mások 180 fokos stílusfordulatot vettek, és megint mások új életszerepre készülnek. Megmutatunk tíz olyan hírességet, akik 2011-ben előnyükre változtak.
Katy Perry





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Emma Stone

Hollywood új, feltörekvő színésznője éve nem volt olyan színes, mint Katy Perry-é, de azért ő is adott elég feladatot a fodrászoknak. 2010-ben még sötét vörösesbarna haja volt, amit 2011 elejére hidrogénszőkére festetett. Majd 2011 közepén gondolt egyet és az előzőnél világosabb, gyömbérvörösre festette a haját. Legnagyobb meglepetésünkre ez az árnyalat is tökéletesen áll neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elizabeth Olsen

Miből lesz a cserebogár? Elizabeth Olsen ujjal mutogathatna saját magára. A legfiatalabb Olsen testvér ikerhúggal ugyan nem büszkélkedhet, de iker nővéreinél jobb - de legalábbis a nagyközönség számára feldolgozhatóbb - stílussal mindenképp. 2011-ben tovább finomult a megjelenése a vörös szőnyegen: nőies, de inkább alternatív ruhadarabok a kedvencei, amelyekre nehéz nem felfigyelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mariah Carey

Az énekesnő még jó néhány plusz kilóval indította 2011-et, ez viszont 2012-re már nem mondható el. Mariah Carey megdolgozott azért, hogy ikrei születése után ismét csúcsformában legyen. A látványos eredmény önmagáért beszél, Mariah régen nézett ki ilyen jól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!


Beyoncé





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Matthew Lewis

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Harry Potter sorozat egyik legszürkébb főszereplője így kikupálódik a sorozat végére. Matthew Lewis a filmben a kétbalkezes, de gyógynövénytanban kifejezetten erős Neville Longbottom karakterét keltette életre. Nem tudjuk, Matthew milyen varázsszerre lelt a forgatás alatt, de az biztos, hogy a sorozat végére ő lett az egyik leghelyesebb fiú a szereplők közül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnő

2011 Kate Middleton éve volt. Nemcsak férjhez ment Vilmos herceghez, és ezzel a világ egyik legirigyeltebb asszonya lett, hanem nők millióinak ízlésére is hat. Kate, akit ma már mindenki Katalin hercegnőnek hív, döbbenetes átalakuláson esett át az elmúlt években. A kerek arcú, átlagosan öltözködő angol lányból modellalkatú divatikon lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Selena Gomez

Három év. Mindössze ennyi kellett hozzá, hogy a Disney versenyistálló egyik legutóbbi reménysége kinője a színes tincseket, a vörös szőnyeges túlkapásokat, és igazi dívaként pózoljon. Nem tudjuk, kitől leste el a királynői tartást, de irigyeljük érte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rooney Mara

A színésznőt egészen addig csak nagyon kevesen ismerték, amíg meg nem kapta A tetovált lány főszerepét. Rooney Mara a karakterhez igazodva óriási átalakuláson ment keresztül, és úgy tűnik, a film forgatása után sem szeretne visszaváltozni azzá a bájos mosolyú, hullámos hajú, szende lánnyá, aki a film előtt volt. Úgy tűnik, Rooney a főszereplő karakterének köszönhetően önmagára is rátalált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Evan Rachel Wood

Az év egyik legjobb döntésének kiálthatjuk ki azt a pillanatot, amikor Evan Rachel Wood levágatta a haját. Az amúgy sem túl szívbajos színésznő nem először okozott meglepetést a megjelenésével, de ilyen jól talán még soha nem nézett ki.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Scarlett Johansson

Nehéz év van a színésznő mögött. 2010 decemberében derült ki, hogy két év házasság után elválik férjétől, Ryan Reynoldstól. Scarlettet tavaly alig láthattuk nyilvános eseményen, egy-egy kép készült róla, de valahogy egyiken sem volt önmaga. Nemrég viszont nemcsak régi hajszínét festette vissza, hanem végre mintha a szeme is vidámabban csillogna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.