Egy színésznő akkor csinos a vörös szőnyegen, ha a ruhája megfelelően kiemeli az alakját. Busy Philipps ezt valószínűleg nem tudja.


Forrás: AFP

Busy Philipps igazán szép és formás színésznő, épp ezért nem is értjük, miért választotta ezt a zsákfazonú ruhát. A hajfonata és a bohókás ruha kicsit a hippikorszakot idézi, amely nem is állna rosszul a szőkeségnek, ebben a kék kreációban azonban elveszik minden, ami széppé teszi a sztárt. A hollywoodi csillag ruhája hasonlít ugyan a Chanel egyik kreációjára, de összeségében megállapíthatjuk, hogy nem áll jól Busy-nek.

Busy-re főképp a Dawson és a haverok sorozatból emlékezhetünk, de olyan hollywoodi filmekben is játszott, mint a Nem kellesz eléggé vagy A boldogító talán.


Átalakítunk! Szívdöglesztő nő lett a visszafogott Tündehttp://www.life.hu/legytrendi/20120131-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Őrült és gyönyörű ötletek a 2012-es tavaszi haute couture bemutatókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120130-orult-es-gyonyoru-otletek-a-2012es-tavaszi-haute-couture-bemutatokrol.html David Jones most egy házaspárt tett boldoggáhttp://www.life.hu/legytrendi/20120130-nyeremenyjatekdavid-jones-egy-hazaspart-tett-boldogga.html "Ha valaki utcalánynak öltözik, nem fog normális pasit találni"http://www.life.hu/legytrendi/20120127-tinik-oltozokodes-magamutogatas-szexizmus.html Szörnyella de Frászt majmolják a hírességek - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120127-szornyella-de-fraszt-majmoljak-a-hiressegek-heti-stilusmustra.html Rútul lejáratta magát a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120117-rutul-lejaratta-magat-a-szupermodell.html Klasszikus táskák, amelyeket hírességek ihlettekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120125-klasszikus-taskak-amelyeket-hiressegek-ihlettek.html Átalakítunk! Árad a nőiesség a fiús Renátábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120124-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html